Otomatik Musluk

Otomatik Musluk
Otomatik Musluk, Otomatik Musluk Modelleri, Otomatik Musluk Fiyatı, Otomatik Musluk Ne Kadar, Otomatik Musluklar


» Otomatik musluk, fotosel özelliği sayesinde hayatınızı kolaylaştıracak. Artık elleriniz kullanmadan musluklarınızı açıp kapatabileceksiniz.
» Elinizi musluğun altına tuttuğunuzda otomatik sensör elinizi algılar ve su akmaya başlar. Elinizi çektiğinizde ise yine sensör devreye girerek musluğu kapatır.
» Tıraş olurken, dişlerinizi fırçalarken yada bulaşıkları durularken dakikada 15 ile 20 litre arasında su boşa akıp gitmektedir.
» Otomatik musluk mevcut musluğunuzun ucuna takılarak onu fotoselli batarya haline dönüştürür ve evinizde yada işyerinizde su tüketimini %70 e varan oranlarda azaltmanızı sağlar.
» Tuvalet gibi alanlarda muslukların üzerinde mikroplar bulunabilir ve buradan da size ve çocuklarınıza bulaşabilirler. Otomatik musluk sayesinde musluklara dokumadan suyun akmasını ve kapanmasını sağlayarak ellerinizi yıkayabilir, hijyen sağlayabilirsiniz.
» Kirli yada yağlı ellerinizle musluklara dokunmadan suyun akmasını sağlamanız mümkün.
» Suyun kesintisiz akmasını sağlamanız da mümkün. Tek bir tuşa basmanız yeterli.
» Musluğunuzu hiçbir zaman açık unutmayacaksınız.
» Kurulumu son derece kolaydır. Kendi kendinizi bağlayabilirsiniz.
» 5 adet ince kalem pille kullanıma bağlı olarak 3 ila 6 ay arasında kullanım sağlar.
» Suyu boşa akıtmayarak çevrenin korunmasına da katkıda bulunacaksınız.

Diğer Özellikler
» Ürün rengi: Krom.
» Kutu içeriği: Otomatik musluk, extra bağlantı parçası ( bazı tip musluklar için kullanılmalıdır), plastik anahtar, kullanma kılavuzu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder