Otomatik Musluk

Otomatik Musluk
Otomatik Musluk, Otomatik Musluk Modelleri, Otomatik Musluk Fiyatı, Otomatik Musluk Ne Kadar, Otomatik Musluklar


» Otomatik musluk, fotosel özelliği sayesinde hayatınızı kolaylaştıracak. Artık elleriniz kullanmadan musluklarınızı açıp kapatabileceksiniz.
» Elinizi musluğun altına tuttuğunuzda otomatik sensör elinizi algılar ve su akmaya başlar. Elinizi çektiğinizde ise yine sensör devreye girerek musluğu kapatır.
» Tıraş olurken, dişlerinizi fırçalarken yada bulaşıkları durularken dakikada 15 ile 20 litre arasında su boşa akıp gitmektedir.
» Otomatik musluk mevcut musluğunuzun ucuna takılarak onu fotoselli batarya haline dönüştürür ve evinizde yada işyerinizde su tüketimini %70 e varan oranlarda azaltmanızı sağlar.
» Tuvalet gibi alanlarda muslukların üzerinde mikroplar bulunabilir ve buradan da size ve çocuklarınıza bulaşabilirler. Otomatik musluk sayesinde musluklara dokumadan suyun akmasını ve kapanmasını sağlayarak ellerinizi yıkayabilir, hijyen sağlayabilirsiniz.
» Kirli yada yağlı ellerinizle musluklara dokunmadan suyun akmasını sağlamanız mümkün.
» Suyun kesintisiz akmasını sağlamanız da mümkün. Tek bir tuşa basmanız yeterli.
» Musluğunuzu hiçbir zaman açık unutmayacaksınız.
» Kurulumu son derece kolaydır. Kendi kendinizi bağlayabilirsiniz.
» 5 adet ince kalem pille kullanıma bağlı olarak 3 ila 6 ay arasında kullanım sağlar.
» Suyu boşa akıtmayarak çevrenin korunmasına da katkıda bulunacaksınız.

Diğer Özellikler
» Ürün rengi: Krom.
» Kutu içeriği: Otomatik musluk, extra bağlantı parçası ( bazı tip musluklar için kullanılmalıdır), plastik anahtar, kullanma kılavuzu.

Musluklar ve Çeşitleri

Musluklar ve Çeşitleri
musluklar, banyo muslukları, musluk batarya, kale musluk, musluk batarya fiyatları, musluk çeşitleri, fotoselli musluk

Artema armatür - musluk

Artema armatür - musluk
artema armatür fiyatları, artema armatür fiyat, artema armatürler, artema armatürleri, artema armatür, Artema Armatürleri armatür modelleri, armatür çeşitleri


ECA Armatür

ECA Armatür
eca armatür, eca armatür fiyatları, eca armatürleri, eca armatür fiyat listesi, eca armatürler, eca armatür servis, eca armatür servisleri, eca armatür yedek parça